Chcete vědět, jak zařadit konkrétní potraviny do spotřebního koše? Netroufáte si u nich vybrat správnou skupinu a koeficient jen podle obecných návodů? Rádi byste viděli správně vyplněné skladové karty?
Webinář vám bez většího teoretického úvodu ukáže 99 potravin a poradí vám, jak je správně zařadit. Kromě základních potravin přijdou na řadu i např. rybí prsty, krabí tyčinky, uzená rolka, jogurtové mléko, různé druhy ramy a dalších tuků, také protlaky a kečupy, dýňové pyré, rostlinná mléka aj. A některé další dostanete jako bonus. Zařazení některých potravin bude dokumentováno na snímcích správně vyplněných skladových karet – z nich vše jasně pochopíte. Kromě toho dostanete spoustu dobrých rad a ukázky můžete doplnit i vlastními dotazy.
Neváhejte a přijďte na tento jedinečný webinář – v zařazování potravin vám udělá jasno.
Podrobnější informace
Webinář je zaměřený na spotřební koš – je celý postaven na příkladech potravin.
Ing. Pavel Ludvík je přední český odborník v oblasti školního stravování. Vychází z praktické znalosti provozů školního stravování. Pravidelně přednáší na konferencích pro vedoucí školních jídelen. Vede kurzy a webináře zaměřené zejména na právní předpisy pro školní stravování, na spotřební koš a sestavování jídelníčků.
Termín od
Termín do
Termín uzávěrky přihlášek
Doporučeno pro
Ostatní
Školní jídelny
Cena
980.00 Kč
Akreditace
neakr_on-line_2023
Rozsah hodin
2hod.
Konkrétní místo
On-line
Lektor
Ing. Pavel Ludvík
Číslo akce
AK08126
Garant
Ing. Stanislava Mrkvová