Hygienické minimum pro školní jídelny

On-line I I - I 890 Kč
Budou shrnuty podstatné znalosti v oblasti hygieny. Zopakujeme požadavky na pracovníky pracující ve stravovacích provozech, zásady osobní hygieny, zásady správné výrobní a hygienické praxe při přípravě pokrmů. Připomeneme, jaká nebezpečí mohou při manipulaci s potravinami způsobit onemocnění strávníků a jak jim v praxi předcházet.
Podrobnější informace
Ing. Lucie Janotová, Ph.D. je předsedkyní Asociace společného stravování ČR a autorkou desítek článků, publikací, odborných příruček, knihy Bezpečnost potravin ve stravovacích provozech a elektronických kurzů Hygienické minimum ve stravovacích službách a HACCP – Jak mít v pořádku systém kritických bodů.
Termín od
Termín do
Termín uzávěrky přihlášek
Doporučeno pro
Školní jídelny
Ostatní
Cena
890 Kč
Akreditace
neakr_on-line_2023
Rozsah hodin
2h
Konkrétní místo
On-line
Lektor
Ing. Lucie Janotová, Ph.D.
Číslo akce
AK08613
Garant
Ing. Stanislava Mrkvová
 

Víte, že pro vás můžeme uspořádat školení na míru?

Nejbližší vzdělávací akce

21. 01. - 21. 01. 2025
Brno a okolí
8h
Ing. Renata…
0 Kč
22. 01. - 22. 01. 2025
Znojmo a okolí
8h
Mgr. Lukáš Heřman
2 290 Kč
23. 01. - 23. 01. 2025
Břeclav a okolí
8h
PhDr. Jana Petrášová
1 450 Kč
23. 01. - 27. 02. 2025
Brno a okolí
16h
Mgr. Jakub Šindler…
3 000 Kč
24. 01. - 12. 05. 2025
Brno a okolí
80h
Mgr. Petra…
0 Kč
24. 01. - 24. 01. 2025
On-line
2h
Ing. Lucie Janotová…
890 Kč