HACCP – máte systém aktuální?

980 Kč I AK08250 I On-line I
Máte systém aktuální? Odpovídá systém uplatňované praxi provozu? Mnoho věcí se změnilo. Změny souvisí např. s teplotními limity, alergeny, ale i s možností zjednodušení systému HACCP.
Podrobnější informace
Ing. Lucie Janotová, Ph.D. je předsedkyní Asociace společného stravování ČR a autorkou desítek článků, publikací, odborných příruček, knihy Bezpečnost potravin ve stravovacích provozech a elektronických kurzů Hygienické minimum ve stravovacích službách a HACCP – Jak mít v pořádku systém kritických bodů.
Termín od
Termín do
Termín uzávěrky přihlášek
Doporučeno pro
Školní jídelny
Ostatní
Cena
980.00 Kč
Akreditace
neakr_on-line_2023
Rozsah hodin
3hod.
Konkrétní místo
On-line
Lektor
Ing. Lucie Janotová
Garant
Ing. Stanislava Mrkvová
 

Víte, že pro vás můžeme uspořádat školení na míru?