Hygienické minimum_pro školní jídelny

Budou shrnuty podstatné znalosti v oblasti hygieny. Zopakujeme požadavky na pracovníky pracující ve stravovacích provozech, zásady osobní hygieny, zásady správné výrobní a hygienické praxe při přípravě pokrmů. Připomeneme, jaká nebezpečí mohou při manipulaci s potravinami způsobit onemocnění strávníků a jak jim v praxi předcházet.
Podrobnější informace
Ing. Lucie Janotová, Ph.D. je předsedkyní Asociace společného stravování ČR a autorkou desítek článků, publikací, odborných příruček, knihy Bezpečnost potravin ve stravovacích provozech a elektronických kurzů Hygienické minimum ve stravovacích službách a HACCP – Jak mít v pořádku systém kritických bodů.
Termín od
Termín do
Termín uzávěrky přihlášek
Doporučeno pro
Školní jídelny
Ostatní
Cena
890 Kč
Akreditace
neakr_on-line_2023
Rozsah hodin
2h
Konkrétní místo
On-line
Lektor
Ing. Lucie Janotová
Číslo akce
AK08249
Garant
Ing. Stanislava Mrkvová
Je nám líto, ale v tuto chvíli se na akci nelze přihlásit.
Vyberte si prosím z naší nabídky nebo kontaktujte garanta akce. Děkujeme za pochopení.
 

Víte, že pro vás můžeme uspořádat školení na míru?

Nejbližší vzdělávací akce

23. 01. - 23. 01. 2025
Břeclav a okolí
8h
PhDr. Jana Petrášová
1 450 Kč
23. 01. - 27. 02. 2025
Brno a okolí
16h
Mgr. Jakub Šindler…
3 000 Kč
24. 01. - 24. 01. 2025
On-line
2h
Ing. Lucie Janotová…
890 Kč
24. 01. - 12. 05. 2025
Brno a okolí
80h
Mgr. Petra…
0 Kč
26. 01. - 26. 01. 2025
On-line
3h
Mgr. Martina…
790 Kč
27. 01. - 27. 01. 2025
On-line
2h
Mgr. Martina…
590 Kč