Máte systém aktuální? Odpovídá systém uplatňované praxi provozu? Mnoho věcí se změnilo. Změny souvisí např. s teplotními limity, alergeny, ale i s možností zjednodušení systému HACCP.
Podrobnější informace
Ing. Lucie Janotová, Ph.D. je předsedkyní Asociace společného stravování ČR a autorkou desítek článků, publikací, odborných příruček, knihy Bezpečnost potravin ve stravovacích provozech a elektronických kurzů Hygienické minimum ve stravovacích službách a HACCP – Jak mít v pořádku systém kritických bodů.
Termín od
Termín do
Termín uzávěrky přihlášek
Doporučeno pro
Mateřské školy
ZŠ 1.stupeň a malotřídky
ZŠ 2.stupeň
Gymnázia
Ostatní
Základní umělecké školy
Střední odborné školy
Vyšší odborné školy
Speciální školy
DDM, CVČ, SVČ
Výchovná zařízení
Školní jídelny
Cena
980.00 Kč
Akreditace
neakr_on-line_2023
Rozsah hodin
3h
Konkrétní místo
On-line
Lektor
Ing. Lucie Janotová
Číslo akce
AK07725
Garant
Ing. Stanislava Mrkvová