Jak sladit a solit ve školní jídelně

On-line I I - I 890 Kč
Cukr a sůl jsou někdy též nazývaná jako „bíla zla“ – jsou tyto základní suroviny opravdu tak špatné pro naše zdraví nebo s nimi v kuchyni pouze nesprávně zacházíme? Nabídneme praktické rady pro zdravější stravování dětí. Naučíte se, jak správně používat cukr a sůl, jaké jsou jejich alternativy a jak postupně snižovat jejich množství v pokrmech. Získáte tipy na využití přírodních sladidel, jako je med, a syntetických sladidel, jejich výhodách a nevýhodách. Dozvíte se o doporučených denních dávkách cukru a soli pro děti i dospělé a jak nadměrná konzumace těchto látek ovlivňuje zdraví. Probereme také praktická doporučení pro školní jídelny, včetně správného čtení etiket výrobků a využití bylinek a koření jako alternativy k soli a cukru. Připojte se k nám a zlepšete kvalitu stravy ve vaší školní jídelně!
Podrobnější informace
Mgr. Jana Broulíková, redakce Jídelny.cz, nutriční terapeutka, absolventka oboru Výživa člověka na LF MU v Brně.
Termín od
Termín do
Termín uzávěrky přihlášek
Doporučeno pro
Školní jídelny
Ostatní
Cena
890 Kč
Akreditace
neakr_on-line_2022
Rozsah hodin
2h
Konkrétní místo
On-line
Lektor
Mgr. Jana Broulíková
Číslo akce
AK08633
Garant
Ing. Stanislava Mrkvová
 

Víte, že pro vás můžeme uspořádat školení na míru?