Sestavování jídelníčku ve školní jídelně prakticky

Obsah: 1. Základní složky výživy – makroživiny, mikroživiny, voda 2. Skladba stravy 3. Výživa dětí a skupiny potravin ve školním stravování 4. Sestavování jídelníčku ve školní jídelně – praktické ukázky (obědy, celodenní stravování - MŠ, DD, SŠ) 5. Diskuze a závěr
Podrobnější informace
Lektorka pracuje na KHS JMK, je nutriční terapeutka, aktivní členka Společnosti pro výživu a hygienička na oddělení dětí a mladistvých. Věnuje se problematice výživy dětí ve školním stravování.
Termín od
Termín do
Termín uzávěrky přihlášek
Doporučeno pro
Školní jídelny
Cena
900 Kč
Rozsah hodin
3h
Konkrétní místo
On-line
Lektor
Ing. Olga Marinčáková
Číslo akce
AK08535
Kontakt
Irena Hrušáková
Je nám líto, ale v tuto chvíli se na akci nelze přihlásit.
Vyberte si prosím z naší nabídky nebo kontaktujte garanta akce. Děkujeme za pochopení.
 

Víte, že pro vás můžeme uspořádat školení na míru?