Obsah:
1. Základní složky výživy – makroživiny, mikroživiny, voda
2. Skladba stravy
3. Výživa dětí a skupiny potravin ve školním stravování
4. Sestavování jídelníčku ve školní jídelně – praktické ukázky (obědy, celodenní stravování - MŠ, DD, SŠ)
5. Diskuze a závěr
Podrobnější informace
Lektorka pracuje na KHS JMK, je nutriční terapeutka, aktivní členka Společnosti pro výživu a hygienička na oddělení dětí a mladistvých. Věnuje se problematice výživy dětí ve školním stravování.
Termín od
Termín do
Termín uzávěrky přihlášek
Doporučeno pro
Školní jídelny
Cena
900 Kč
Rozsah hodin
3h
Konkrétní místo
On-line
Lektor
Ing. Olga Marinčáková
Číslo akce
AK08535
Kontakt
Irena Hrušáková