Hygiena ve školní jídelně - požadavky a zásady

Obsah: Hygienické minimum Základní legislativa pro stravovací provozy Zásady osobní a provozní hygieny Nebezpečí z potravin a bezpečnost potravin Základy mikrobiologie a toxikologie
Podrobnější informace
Lektorka pracuje na KHS JMK, je nutriční terapeutka, aktivní členka Společnosti pro výživu a hygienička na oddělení dětí a mladistvých. Věnuje se problematice výživy dětí ve školním stravování.
Termín od
Termín do
Termín uzávěrky přihlášek
Doporučeno pro
Školní jídelny
Cena
900 Kč
Akreditace
neakr_on-line_2024
Rozsah hodin
3h
Konkrétní místo
On-line
Lektor
Ing. Olga Marinčáková
Číslo akce
AK08534
Garant
Irena Hrušáková
Je nám líto, ale v tuto chvíli se na akci nelze přihlásit.
Vyberte si prosím z naší nabídky nebo kontaktujte garanta akce. Děkujeme za pochopení.
 

Víte, že pro vás můžeme uspořádat školení na míru?

Nejbližší vzdělávací akce

19. 02. - 05. 03. 2025
Brno a okolí
40h
Božena Miklósyová
3 950 Kč
19. 02. - 19. 02. 2025
Brno a okolí
8h
PhDr. Hana…
1 400 Kč
19. 02. - 19. 02. 2025
On-line
4h
Mgr. Jaroslav Sýkora
0 Kč
20. 02. - 20. 02. 2025
Brno a okolí
4h
MUDr. Jana Najmanová
0 Kč
20. 02. - 20. 02. 2025
Brno a okolí
5h
Mgr. Denisa…
0 Kč
20. 02. - 20. 02. 2025
On-line
3h
Mgr. Lukáš Mertlík
1 300 Kč