Chcete se stát odborníky na téma plýtvání potravinami a zodpovědnou spotřebou jídla? Připojte se k našemu workshopu, kde se naučíte, jak analyzovat realitu plýtvání potravinami na základě reálných dat a studií. Získáte praktické dovednosti pro zařazení tématu do výuky, které pomohou vašim žákům pochopit hodnotu jídla a osvojit si odpovědné návyky. Workshop vám poskytne nástroje, jak přenést získané poznatky do každodenního školního prostředí a inspirovat ostatní. Navíc budete mít příležitost sdílet své zkušenosti a nejlepší praxe s kolegy, což vám umožní obohatit vaše pedagogické schopnosti.
Podrobnější informace
Workshop je zaměřen na učitele 1. stupně ZŠ a poskytne vám konkrétní nástroje a metodiky, jak téma plýtvání potravinami a zodpovědné spotřeby jídla integrovat do výuky.
Termín od
Termín do
Termín uzávěrky přihlášek
Doporučeno pro
ZŠ 1.stupeň a malotřídky
Cena
0 Kč
Rozsah hodin
4h
Konkrétní místo
Brno, Hybešova 15
Lektor
doc. Ing. et Ing. Lea Kubíčková, Ph.D.
Číslo akce
AK08798
Kontakt
Naďa Zhořová