Vadí vám, že se děti některým druhům pokrmů vyhýbají a jídelna přestává plnit výživové normy? Existují způsoby, jak to změnit. Tento program vám ukáže, jak vhodně a takticky zařazovat neoblíbená jídla do jídelníčku, jak strávníkům pozitivně představit přínosy jídel a jak jim přiblížit měřítka kvality školního stravování. Dozvíte se také, jak ovlivnit okolí strávníků, aby na ně působilo za vás. V druhé části se seznámíte s konkrétními tipy na jídla z ryb, luštěnin, ovoce, zeleniny a mléka, která mají největší naději na úspěch.
Účastníci budou schopni určit faktory, které motivují strávníky k objednání jídla, a analyzovat vliv vlastností jídla na jeho úspěch. Naučí se aplikovat psychologické poznatky při zařazování jídel do jídelníčku a využijí propagaci a komunikaci k ovlivnění strávníků. Navrhnou strategie pro úspěšné nabízení neoblíbených jídel a implementují konkrétní tipy na přípravu a servírování jídel z ryb, luštěnin, ovoce, zeleniny a mléka.
Termín od
Termín do
Termín uzávěrky přihlášek
Doporučeno pro
Školní jídelny
Cena
1 350 Kč
Akreditace
nekreditováno_2025
Rozsah hodin
4h
Konkrétní místo
On-line
Lektor
Ing. Pavel Ludvík
Číslo akce
AK08714
Garant
Ing. Stanislava Mrkvová