Dietní stravování ve školní jídelně z pohledu nutriční terapeutky v souladu s oficiální metodikou SZÚ.
Nutriční terapeutka vás provede procesem zavádění dietního stravování ve školních jídelnách podle nové metodiky. Naučíte se, jak připravovat bezlepkové, bez mléčné, šetřící a diabetické diety, a seznámíte se s aktuální legislativou. Získáte praktické rady ohledně technologické úpravy surovin a správného výběru potravin. Přijďte se dozvědět, jak zajistit bezpečné a chutné dietní pokrmy pro dětské strávníky.
Termín od
Termín do
Termín uzávěrky přihlášek
Doporučeno pro
Školní jídelny
Ostatní
Cena
890 Kč
Rozsah hodin
2h
Konkrétní místo
On-line
Lektor
Mgr. Jana Broulíková - lektorka redakce Jídelny.cz, nutriční terapeutka
Číslo akce
AK08634
Kontakt
Ing. Stanislava Mrkvová