UČITELING 2023 se blíží!

Učiteling 2023

 

Zažijte vyučovací hodinu svých kolegů z pozice žáka. Také v letošním roce se podílíme na pořádání jedinečné akce, která je příležitostí seznámit se s pedagogikou inspirativních učitelů prostřednictvím vlastního zážitku. UČITELING PROBĚHNE JIŽ 24. listopadu.

 

Učitelé se v průběhu dne zúčastní tři různých workshopů dle vlastního výběru. V roli žáka v nich zažijí výuku svých kolegů, finalistů odborné ceny pro učitele Global Teacher Prize Czech Republic. Jedná se o konkrétní odučené hodiny z praxe doplněné o následnou analýzu a reflexi prožité lekce. Jednoho workshopu se účastní maximálně 20 učitelů a všichni účastníci obdrží osvědčení o absolvování vzdělávacího programu.

 

Učiteling zprostředkovává vzájemné mezioborové sdílení učitelské praxe napříč stupni škol a načerpání inspirace, kterou účastníci mohou využít ve vlastní výuce. Pro lepší následné sdílení doporučujeme účast více učitelů z jedné školy. Workshopy jsou přínosné i pro ředitele. Na samotný den workshopů navazují setkání učitelů zaměřená na prohlubování vzájemné spolupráce a sdílení.

 

Účast na Učitelingu je zpoplatněna částkou 990 Kč, která zahrnuje 3 workshopy, celodenní stravování a účast na besedě. Cenu je možné hradit z ostatních provozních prostředků školy a nově i z OP JAK (šablony).

 

 

Další články