Pátrání po intelektu budoucnosti – konference o AI

konference o AI

 

Pátrání po intelektu budoucnosti. Konference o AI, která se bude konat 9. 10. 2023 v naší aule VIM, bude unikátní příležitostí nahlédnout pod pokličku umělé inteligenci, která se velmi rychle stala součástí repertoáru jak žáků, tak učitelů a dalších sfér našeho světa.

 

Tato konference je šitá na míru pedagogům, tvůrcům politik a technologickým nadšencům, kteří touží získat přehled o bezproblémové integraci umělé inteligence do školství.

 

Připravte se na poučnou cestu světem AI, kde se dozvíte něco o systémovém zavádění AI ve vzdělávání a jeho právních aspektech.

 

Seminář zahájí hloubkový průzkum výzev, kterým vzdělávací instituce čelí při zavádění technologií AI ve školách. Účastníci získají cenné znalosti o orientaci ve složitých regulačních otázkách a řešení etických aspektů, které jsou pro odpovědnou integraci AI do vzdělávání zásadní.

 

Dále se ponoříme do praktického využití ChatGPT ve výuce. Představte si chatboty s umělou inteligencí, kteří pomáhají s domácími úkoly, zlepšují diskuse ve třídě a mění dynamiku vztahu mezi žáky a učiteli. Tento seminář odhalí potenciál technologie ChatGPT pro zlepšení výuky a že dokáže být nejen zlý pán, ale i dobrý sluha.

 

Budeme také diskutovat o začlenění konceptů AI do učebních osnov IT pro studenty prvního a druhého stupně.

 

Tato integrace zajistí, že budoucí generace technicky zdatných vedoucích pracovníků bude dobře připravena na digitální věk a podpoří inovace a přizpůsobivost.

 

Během konference se zkušení pedagogové a experti podělí o své praktické zkušenosti a nabídnou užitečné tipy a osvědčené postupy pro úspěšné zavádění umělé inteligence do vzdělávacích zařízení. Tyto poznatky z první ruky budou neocenitelné pro všechny, kteří chtějí využít potenciálu, jež v AI dřímá.

 

Kromě toho, se zdůrazní zásadní význam pěstování digitálních kompetencí u studentů napříč všemi věkovými skupinami. V dnešním rychle se měnícím a pohybujícím se světě je pochopení AI a digitálních technologií zásadní. Seminář poskytne strategie, jak studenty vybavit těmito životně důležitými dovednostmi a zajistit jim tak úspěch v digitální éře.

 

Konference se tak stane vaší vstupní branou k prozkoumání hlubokého vesmíru umělé inteligence a jak ji zaměřit do vzdělávání.

 

Připojte se k nám, dovolte nám poodhalit taje umělé inteligence, poskytnout vám znalosti a nástroje, které vám umožní bezproblémově začlenit umělou inteligenci do výuky a připravit studenty na budoucnost.

 

Program konference

 

09:00–09:15   Úvod konference

09:15–10:15   Jak systémově zavést AI ve školách

10:15–10:30   Pauza na kávu

10:30–12:15   ChatGPT v praxi pedagoga prakticky

12:15–13:30   Pauza na oběd

13:30–14:30   Umělá inteligence v hodinách informatiky

14:30–15:30   Umělá inteligence a digitální kompetence

15:30–16:30   Závěr

 

dny AI

 

 

logo ATT

Další články