Označování pokrmů_Ing. Lucie Janotová, Ph.D.

860 Kč I AK06798 I On-line I
Jaké informace se musí u pokrmů uvádět? Jak uvádět názvy pokrmů a které dovětky (např. čerstvý, domácí) je možné použít? Jak správně informovat o alergenech? Co je to falšování a jak se ho můžete dopustit? Na webináři si shrneme, jak správně poskytovat informace strávníkům.
Podrobnější informace
Ing. Lucie Janotová, PhD._autor knihy Bezpečnost potravin ve stravovacích provozech
Termín od
Termín do
Termín uzávěrky přihlášek
Doporučeno pro
Ostatní
Školní jídelny
Cena
860.00 Kč
Akreditace
neakr_on-line_2021
Rozsah hodin
2hod.
Konkrétní místo
On-line
Lektor
Ing. Lucie Janotová, Ph.D.
Garant
Ing. Stanislava Mrkvová
Vhodné pro hrazení ze šablon
Je nám líto, ale v tuto chvíli se na akci nelze přihlásit.
Vyberte si prosím z naší nabídky nebo kontaktujte garanta akce. Děkujeme za pochopení.
 

Víte, že pro vás můžeme uspořádat školení na míru?