Hygienické minimum pro pracovníky ve stravovacích službách

500 Kč I AK06426 I Břeclav a okolí I
Seminář je určen pro všechny pracovníky školních jídelen a výdejen. Na semináři se mimo jiné budeme zabývat osobní hygienou pracovníků, provozní hygienou a sanitací, požadavky na potraviny, mikrobiologií a legislativou. V závěru bude dán prostor na diskuzi a na zodpovězení dotazů.
Termín od
Termín do
Termín uzávěrky přihlášek
Doporučeno pro
Školní jídelny
Cena
500.00 Kč
Akreditace
neakreditováno
Rozsah hodin
5hod.
Konkrétní místo
Břeclav, Sovadinova 45
Lektor
Bc. Martina Šmídová
Garant
Ing. Stanislava Mrkvová
Vhodné pro hrazení ze šablon
Je nám líto, ale v tuto chvíli se na akci nelze přihlásit.
Vyberte si prosím z naší nabídky nebo kontaktujte garanta akce. Děkujeme za pochopení.
 

Víte, že pro vás můžeme uspořádat školení na míru?